Društvena Odgovornost

Odgovornost je naša vrednost. Odgovorni smo prema našim potrošačima, zaposlenima, partnerima, društvu i zajednici u kojoj delujemo.

Društveno odgovorno poslovanje sastavni je deo naseg identiteta i poslovne kulture. Svesni svog uticaja, a kao pouzdan i korektan socijalni partner, vodimo računa o zajednici u kojoj poslujemo i izdvajamo značajna sredstva za investiranje u razvoj zajednice.

Konkretnim projektima doprinosimo razvoju i podizanju društvene svesti i kvaliteta života, čime takođe dajemo primer drugima.

Održavamo balans između socijalnih i ekonomskih ciljeva u cilju uspostavljanja viših standarda življenja i očuvanja životne sredine.

Odgovorni smo prema:

  • Potrošačima, kroz proizvodnju i prodaju bezbednih i visoko kvalitetnih proizvoda, po razumnim cenama;
  • Zaposlenima, kreirajući politike i procedure koje obezbeđuju poštovanje osnovnih ljudskih prava i kontinuirano obrazovanje zaposlenih;
  • Prirodi, kroz zaštitu životne sredine, vođenje računa o održivom razvoju i odgovornom korištenju prirodnih resursa;
  • Društvenoj zajednici u kojoj poslujemo, kroz različite vidove sponzorstva. U sredinama u kojima poslujemo postali smo poželjan partner i neko kome se veruje. Izdvajamo značajna sredstva za sponzorstva koja su namenjena ulaganju u humanitarne projekte, obrazovanje i nauku, kulturu, umetnost i održivi razvoj.

Greška: E-mail adresa već postoji u bazi.