Misija & Vizija
Naša misija

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija i vizija oslikavaju svrhu postojanja naše kompanije na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahteva, potreba i očekivanja naših potrošača kroz neprekidno unapređenje kvaliteta našeg proizvodnog programa.

Koncern BAMBI-BANAT je sinonim za trajnu vrednost koja rezultira visokom konkurentnosti naših brendova..

Mi težimo:

  • Da povećamo zadovoljstvo naših kupaca i potrošača slušajući i odgovarajući na njihove potrebe,
  • Da proizvodimo hranljive, bezbedne proizvode visokog kvaliteta koji su ukusni, privlačni i pristupačni potrošačima,
  • Da obezbedimo atraktivne mogućnosti za rad za sve zaposlene posvecene svom poslu,
  • Da zaštitimo životnu sredinu i smanjimo potrošnju svih prirodnih resursa koje koristimo
  • Da uspostavimo i razvijamo partnerske odnose sa dobavljačima
  • Da - razvijajući svest, obučenost, kompetentnost i znanja zaposlenih - neprekidno poboljšavamo efektivnost i efikasnost naših procesa, obezbeđujući na taj način dodatu vrednost za akcionare.

Naša vizija

Mi smo vodeća konditorska industrija u regionu Zapadnog Balkana, čiji su visokokvalitetni, zdravstveno bezbedni i hranljivi proizvodi prisutni u svakom domu.

Naš moto je "za svaki ukusan dan". Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših potrošača, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih i ukusnih konditorskih proizvoda koji će učiniti da njihov svaki dan bude ukusan.

Znanje i tehnologija, posvećenost kupcima i potrošačima, i kontinuirano ulaganje u građenje snažnih prepoznatljivih brendova su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju.

Greška: E-mail adresa već postoji u bazi.